Sematic Sematic

Personuppgiftspolicy

Skapad: 2020 07 30
Senast uppdaterad: 2021 01 13

Vi på Sematic samlar in data om ditt beteende när du besöker hemsidan och när du skickar in dina uppgifter via kontaktformuläret.

Kontaktformulär

Vi samlar in dina uppgifter när du skickar ett meddelande via kontaktformuläret till oss. Dessa uppgifter använder vi endast i kommunikation med dig.

Google Analytics

Dina personuppgifter är helt anonyma för oss när du besöker vår hemsida. Den data som vi får in via Google Analytics används främst för att kunna skapa innehåll som känns värdefullt och relevant för dig.

Google Analytics berättar om besökarnas beteende på vår hemsida: t.ex, vilka sidor som används mest, hur mycket tid besökarna spenderar på respektive sidor samt varifrån besökarna kommer. Alla uppgifter är dock helt anonyma för oss och vi vet inte vilka personer som besöker vår hemsida. Google Analytics är främst ett verktyg som vi använder för att få insikt om generella tendenser kring användarbeteende på vår hemsida. Det finns ingen personkoppling i dessa uppgifter.

Dina rättigheter

Du har rätt till att få tillgång till all data som företag samlar om dig. Du har dessutom rätt att be om att ta bort eller ändra både din data och dina personuppgifter helt efter dina egna önskemål. Vi samlar inte in någon personlig data om dig förutom de kontaktuppgifter som du eventuellt anger via kontaktformuläret. Dessa kan vi radera om sådant behov skulle uppstå.